Advies, plaatsing en onderhoud, zonder omkijken

Stap 1 Advies en berekening

In een vrijblijvend gesprek adviseren we u kosteloos over de mogelijkheden van dakhuur en de plaatsing van zonnepanelen op het dak van uw pand. Aan de hand van deze gegevens en uw energieverbruik, kunnen we u direct voorrekenen wat u per maand aan dakhuur gaat verdienen. Het bedrag voor de energiekosten staat overigens al vast en is gelijk aan het bedrag dat u nu aan uw energieleverancier betaalt.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Stap 2 Ontwerp en aansluiting

Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, zullen wij een en ander verder uitwerken. Hiervan wordt een bouwtekening gemaakt ten behoeve van de juiste uitvoering.

Stap 3 Plaatsing en montage

Na de ontwerpfase, plannen we de feitelijke werkzaamheden waaronder het plaatsen van de panelen. Vervolgens zorgt onze elektrotechnische installateur voor de verdere metingen en aansluitingen. De totale tijd die hiervoor nodig is, is afhankelijk van de omvang van het project en zal duidelijk met u worden besproken. Hiermee beperken we de overlast tot een minimum.

Stap 4 Onderhoud

Ook het onderhoud van het zonnepanelensysteem nemen wij voor onze rekening. U geniet gedurende de huurovereenkomst volledige garantie op het systeem. Mocht een van de panelen onverhoopt defect gaan, dan wordt deze direct vervangen. Wij kunnen, net als u, op paneelniveau monitoren. De panelen zijn namelijk voorzien van een SolarEdge Optimizer, die ervoor zorgt dat elk paneel onafhankelijk van de overige panelen in het systeem, optimaal rendeert.

Zonnepanelen

zonder investering

Investeren in de toekomst